Bereken zelf


Bereken het zelf.

Wat je vooraf moet weten
Voor de berekening van stalen balken is enige voorkennis vereist:Krachtswerking (algemeen), momenten, basiskennis mechanica en statica, vectoren, basiskennis wiskunde, basiskennis differentiaal (afgeleiden) en integraalrekenen.Indien U een exacte berekening wenst, dan kan U terecht op de pagina waarop je een bestelling kan plaatsen om de berekeningen door ons te laten doen.


Waarop je moet lettenAan de berekening online zijn geen rechten gekoppeld, met andere woorden, u doet de berekeningen op uw eigen risico en uw eigen verantwoordelijkheid.Aan de webpagina's voor de berekening van steunbalken kunnen door de bezoeker/gebruiker geen rechten worden verleend. Evenmin kan Het architectenbureau Van Welden & Partners aansprakelijk worden gesteld voor de verkregen informatie, op welke wijze dan ook. Indien deze online module te ingewikkeld is voor u, of als u een nauwkeurige berekening op maat wenst, dan kan U terecht op deze pagina. Deze berekening, met of zonder plaatsbezoek, is gedekt door een verzekering burgelijke aansprakelijkheid.

Is deze app gratis?Inderdaad, zo gratis als maar kan zijn.Al onze apps zijn gratis. Om onze onafhankelijkheid te waarborgen, zullen wij nooit advertenties plaatsen. Als deze rekenmodule nuttig voor u is, doneer dan € 5 om ze nog een jaar langer online en reclamevrij te houden. Dank u wel.

CONTACT


  1982 Zemst Weerde,

  Hertevoetweg, 14

  Tel: +32 15 611945

VOLG ONSTwitter

Facebook

LinkedIn

PROFIEL


Van Welden & Partners is een energiebewust architectenbureau, sinds 1975 gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van energiezuinige (ver)nieuwbouw. Wij volgen trends en ontwikkelingen op de voet en delen onze ervaring graag op een creatieve en klantvriendelijke manier, met aandacht en respect voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners.

© Copyright 2017 Van Welden & Partners. Alle rechten voorbehouden.